-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nasi goreng tersayang I Love U !

Cuba perhatikan.

Salam.
Wow! Dah lama aku tak meng update blog ini kan. hehe. Sekarang semakin busy. Banyak kerja owh.

Berbalik kepada gambar di atas itu, aku snap di sebuah kedai makan di area kampung Padang Jawa, Klang. Tersangat lah unik dan menarik menu hidangan pelbagai variasi nasi goreng yang ada dijual di kedai makan tersebut. Sekali pandang ok, bila dua kali pandang ? Macam lain macam jek. Haha. 

Saje je aku cuba try test pergi makan dekat warung itu, sebab ada seorang member telah recommend . Dia cakap sedap dan banyak. Nasi yang dihidangkan tinggi macam bukit. Tengok harga lah der, hehe. Alang-alang perut aku ini tengah kosong dan terlalu lapar, so apa lagi ! 

Tapi bila order sudah sampai dan terus pelahap makan, rasa kesedapan nya boleh tahan ! Cuma nasi itu takdelah seperti yang kawan aku  katakan tinggi macam bukit. LOL.

5 comments:

  1. unik plak bila dengar nama2 dia...huhuhu..tapi bila tengok explanation...wahh sedapnya...

    ReplyDelete
  2. saye penah jumpe nasi goreng ayam dara. ;p

    ReplyDelete
  3. kat padang jawa lah , haha

    ReplyDelete

Komen apa saja, janji anda bahagia :D
Ini adalah dofollow, rajinkan letak link sekali kalau mahu.
Terima kasih.