-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sifat perempuan baling handphone !

Benda ini biasa r terjadi kalau lepas gaduh, marah, tak puas hati, dendam, putus dengan teman lelaki aka boyfriend. Tapi tak akan terjadi kalau gaduh, putus dengan boyfriendS .Haha.

Tak dapat nak pukul, sepak,  tampar lelaki itu, dapat baling handphone pun cukuplah. Lagi best kalau handphone lelaki itu yang bagi. LOL.

Realiti oh realiti...
Normal la itu, kih kih kih.

Like kalau setuju...

8 comments:

  1. Jangan emosi sangat. Sayangi harta benda. :-)

    ReplyDelete
  2. hye fidoo.. mmg betul la ni =)

    http://sishopaholic.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hohoho..
    ak syg fon ak..
    konpem x kn bling ahahahaha

    ReplyDelete
  4. @Oh Malaysia

    kalau lelaki yg buat, tampar je muka dia, hehe

    ReplyDelete
  5. @.:Farah Liyana:.

    ya! tanda anda telah melakukannya !

    ReplyDelete
  6. @sleeping_maniac90

    ye ke? tapi benda lain pernah baling tak? haha...

    ReplyDelete
  7. pernah jugak! baling dari tangga pulak tu -.-'

    ReplyDelete

Komen apa saja, janji anda bahagia :D
Ini adalah dofollow, rajinkan letak link sekali kalau mahu.
Terima kasih.