-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apa yang dipandang terasa malu ?

Ini lagi kisah pengalaman paling tak ternilai dalam hidup aku. Tapi boleh dikategorikan cerita "bikin malu" lah. Aku rasa ramai lelaki yang pernah terjerumus dalam masalah yang sama dengan aku  ini, paiseh !

Pada suatu pagi yang tenang, ketika gua bersiap nak pergi kelas.

Selepas siap semuanya, dengan langkah tenang dan confident, aku pun terus bergegas ke kelas yang jauhnya lebih kurang 300 meter sahaja dari kolej kediaman.

Tapi disebabkan perut lapar berirama keruncung, aku terus melencong ke cafe untuk breakfast.

Time itu ramai wanita-wanita yang turut membeli breakfast. Ada aku kisah? Haha. Janji perut gua kenyang. So lepas itu,  aku pun meneruskan perjalanan... Ketuk ketak bunyi sepatu.

Tapi aku pelik, apa pasal ramai sangat mahasiswi tadi melihat aku sambil tersenyum, aih? Tak kan nak mengurat aku yang sememangnya tak  macho. Kih kih kih!

Melangkah dengan selamba lah.

Aku sudah mula sangsi...

Tiba-tiba aku rasa tak kena lah. Terasa macam ada satu lubang udara yang masuk lalu menyejukkan anggota fizikal aku iaitu dari pinggan hingga ke betis.
Bila tangan aku meraba ke bawah , perghhhh!

Terus gua ambil beg sebagai cover dan secara pantasnya tutup zip !

Tapi nasib baiklah underwear aku itu bewarna gelap, ce bayangkan kalau warna merah, pink, putih, kuning atau warna lain yang terang benderang???

*Pernah juga ada sekali itu seluar jeans aku punya zip rosak, zip nya turun sendiri sebab sudah loose. Yang itu kira ok sebab aku pakai boxer. :)

13 comments:

  1. HAHA awak selalu kene mcm nie ek?? ;p

    ReplyDelete
  2. ramai laki ada masalah tak zip seluar

    hihi

    ReplyDelete
  3. hahaha pndai ny lukis! slalu je jmpe laki yg lupe nk ttup zip.. hahaha.. yg zip loose pun prnah jmpe.. hik3.. ksian abg tu muke mnahan malu je sbb zip rosak..

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  4. jadi bahan umpatan free jer aritu kn?? hahahaha

    latest entry Isu HANGAT Blogger Minggu NI!!!

    ReplyDelete
  5. Wuuuuuwuwuuuu.... Kalaulah yg dalam tu warna cerah, lg paisehh....

    ReplyDelete
  6. @fideila

    dah over confident, tak perasan r, kah kah kah

    ReplyDelete
  7. @kaizen

    xdelah sampai kena umpat, bukan sengaja pun kan.haha

    ReplyDelete
  8. @ayisy

    kalau tak pakai pape lagi r paiseh! ekekeeee

    ReplyDelete

Komen apa saja, janji anda bahagia :D
Ini adalah dofollow, rajinkan letak link sekali kalau mahu.
Terima kasih.